Robotic Process Automation (RPA)

Ieder bedrijf heeft ze, taken die keer op keer terug blijven komen en iedere keer exact hetzelfde zijn. Het handmatig uitvoeren van deze taken kost de medewerkers tijd en energie die ze die beter kunnen besteden aan taken die directe waarde toevoegen. Robotic Process Automation (RPA) neemt deze repeterende taken van ze over.

Robots kunnen bijvoorbeeld:

Gegevens ophalen uit andere systemen en sites, CRM vullen, Helpdesk, Dataconversie, Chatservice, Real-time gegevens concurrentie checken, Enz. Enz.

Wat het vraagstuk ook is: Holy one kan je helpen.

Een robot

Werkt 100% foutloos

Bespaart tijd en geld

Werkt 24/7

Neemt het vuile werk uit handen

Maximale productiviteit

Verhoogt de tevredenheid onder medewerkers

Maakt snel opschalen mogelijk

Op ieder systeem

Bij RPA zijn aanpassingen van de huidige ICT systemen niet nodig. In plaats daarvan worden er snel en eenvoudig software robots geïnstalleerd die op je huidige systemen werken. Deze software robots kunnen digitale processen volledig overnemen, of je medewerkers een groot deel van het werk uit handen nemen.

Voor ieder bedrijf

RPA was al enorm populair bij de multinationals. Door de razendsnelle ontwikkeling is het nu beschikbaar voor alle bedrijven.

RPA biedt betaalbare en snel te realiseren oplossingen voor het verbeteren van de bedrijfsvoering voor vrijwel iedere organisatie.

Arbeidsvreugde

Een robot neemt steeds terugkerende taken uit handen. Repeterende taken worden als ‘vervelend’ en saai ervaren door medewerkers. Door de inzet van robots hoeven medewerkers deze taken niet meer uit te voeren. Zie het als een assistent voor jouw personeel die het ‘vuile’ werk doet. Bewezen is dat het bijdraagt aan de arbeidsvreugde van de medewerkers.

Snel operationeel

Om een robot aan het werk te zetten is geen sollicitatieprocedure nodig. Geen inwerkperiode. Hoeft niet te wennen aan de omgeving. Geen parkeerplaats, werkplek of koffie.

Binnen no-time is de robot aan het werk. Hij zal niet klagen, met vakantie gaan of ziek melden. En hij is niet vies van het vuile werk. Al met al, een ideale werknemer.

Maatwerk

Wij bouwen de robot op maat voor het betreffende proces. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers goed kunnen samenwerken met de robots. Daarom worden de medewerkers begeleid om met de robot om te kunnen gaan. Hierdoor zijn zowel de robot als de medewerkers digitaal topfit!

Angst

Een veel gehoorde angst van medewerkers is dat robots het werk gaan overnemen… “En wat moeten wij dan gaan doen?”

Deze angst is onterecht! Een robot is juist een oplossing voor het eentonige werk. Door robots kunnen de medewerkers de werkzaamheden doen waar menselijke logica nodig is. Het leukere werk dus.

Road to robot

Verhoog de productiviteit, het serviceniveau en capaciteit met een softwarerobot. Wij leren graag uw bedrijf kennen en horen graag wat uw doelstellingen zijn.

Neem vrijblijvend contact op
Hans Kraaijvanger

Meer weten? Wij bellen je graag!

© 2020 | | Algemene voorwaarden