Webapplicaties

Heb je het gevoel dat je huidige bedrijfsproces een stuk sneller, efficiënter en overzichtelijker kan? Of zoek je een goede webbased oplossing waar niet alleen je bedrijf, je medewerkers, maar ook je klanten direct baat bij hebben?

Wat het vraagstuk ook is: Holy one kan je helpen!

Wij halen alles uit de kast om jouw proces met een op maat gemaakte webapplicatie te versnellen en te verbeteren.

Een webapplicatie

Versimpelt je bedrijfsproces

Bespaart tijd en geld

Vermindert fouten

Vergroot gebruiksgemak

Verdient zich snel terug

Gemak dient de mens

Een webapplicatie versimpelt, versnelt en verbetert het bedrijfsproces. Door een geautomatiseerd bedrijfsproces kunnen u en uw werknemers zich richten op waar het om draait…uw business. Minder handelingen, minder fouten, hogere efficiëntie.

Maatwerk

Wij geloven ‘heilig’ dat maatwerk de sleutel is tot een optimaal bedrijfsproces. Bij Holy one telt alleen het beste resultaat en daarom bouwen wij applicaties die precies doen wat u wilt. Voor ieder bedrijf en voor ieder proces.

Maatwerk duur?

Maatwerk wordt vaak geassocieerd met ‘duur’. Maatwerk applicaties wordt dan ook gezien als iets voor de ‘grote’ bedrijven. Die gedachte is achterhaald. Holy one werkt met de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij meer dan 10x sneller een applicatie bouwen dan met traditionele software ontwikkeling. Dit betekent veel lagere kosten en een veel kortere terugverdientermijn.

Zelf aan het roer

Door de manier van bouwen bent u zelf in staat om kleine aanpassingen door te voeren in uw applicatie. Een knopje toevoegen, een veldje wijzigen enz. Hierdoor kunt u veel doen zonder dat u ons nodig heeft.

Uiteraard, als u liever heeft dat wij het voor u doen, doen we dat graag.

Unieke pricing

Het prijsmodel van Holy one is uniek. Dit houdt in dat u alleen voor de applicatie betaalt als u de applicatie ook daadwerkelijk gebruikt. Gebruikt u hem weinig dan betaalt u ook weinig. Denk bijvoorbeeld aan de bouwvakvakantie… Ben je dicht dan betaal je dus ook niks. Je betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

It's all about cloud

U hoeft niets te downloaden, niets te installeren en niets te updaten. U heeft ook geen ‘handig’ personeel nodig. De webapplicatie is eenvoudig online te benaderen. Al uw data in de cloud. Kwestie van inloggen en aan de gang. De applicatie is direct na het bouwen toegankelijk voor iedereen die u wil die toegang krijgt.

U wenst, wij maken

U praat direct met diegene die het ook gaat bouwen.  Er is geen vertaalslag meer nodig door iemand die uw wens/probleem begrijpt en het kan vertalen richting de programmeur.  U vertelt wat u wil en wij gaan het voor u bouwen. Dit scheelt veel tijd en kosten maar ook een hoop frustraties

Limitless

De mogelijkheden zijn oneindig. De enige beperking die er is, is uw eigen fantasie. Of het nu gaat om ontwikkelen van offertetools, een app, opvolging van salesfunnels, inspectierapportages, dashboards of wat dan ook… wij zorgen voor een unieke online oplossing waarmee u direct resultaat behaalt.

Ook effectiever werken en kosten besparen?

Hans vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op
Hans Kraayvanger

Meer weten? Wij bellen je graag!

© 2020 | | Algemene voorwaarden