Websites

Laat je website bouwen door de experts van hét webbureau voor maatwerk. Professionals die je kunt bellen en mailen als je vragen hebt, en die je graag advies geven over je website.

Wij hebben vele jaren ervaring met WordPress & WooCommerce en kunnen je daardoor goed helpen met het opzetten van een website of webshop.

Ook een professionele maatwerk laten bouwen door WordPress Experts? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom Holy one mijn website laten bouwen?

Perfect maatwerk

Gebouwd door professionals

Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc

SEO vriendelijk gebouwd

Razendsnelle website

Makkelijk beheersysteem (WordPress)

100% baas over je eigen website

Uitstekende helpdesk

Maatwerk

Dat is onze specialiteit. Wij houden niet van een “standaard” website op basis van een template.

Reclamebureau's

We zijn er geen, maar we werken wel nauw samen met reclamebureau’s. Zo kunnen we allemaal doen waar we goed in zijn, en komen we tot het beste resultaat.

Updates

Aangezien beveiliging van je website belangrijk is en technieken veranderen, heeft een WordPress website af en toe een update nodig. Zo houden we hackers buiten en blijft je website snel.

Wordpress & WooCommerce

Het liefst bouwen we websites in WordPress. Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk, en je kunt vrijwel de gehele website vrij aanpassen. Wil je ook producten verkopen, dan is je website ook gemakkelijk uit te breiden met de WooCommerce plugin. Dat is een plugin waarmee je een website ombouwt tot webshop en gemakkelijk koppelt met Mollie voor online betalingen.

Hosting & domeinnamen

Vind je het belangrijk dat dit goed geregeld is? Laat het dan aan ons over. Wij hebben enkele snelle servers in beheer, en zorgen dat je website online en snel blijft.

Exchange (e-mail, agenda)

Je gedeelde e-mail, agenda en contactpersonen altijd en overal in een Outlook omgeving beschikbaar. Tegenwoordig wil je niet meer anders.

Is je bedrijf klaar voor een professionele website?

Dennis informeert je graag en heeft alle kennis in huis om je verder te helpen.

Neem vrijblijvend contact op
Dennis Jacobs

Meer weten? Wij bellen je graag!

© 2020 | | Algemene voorwaarden